14:30

GIF Sundsvall P03:2

Referat: Matfors IF P04 vit - GIF Sundsvall P03:2

Bra match där vi hade mycket bra stöd av Filip, Melker, Cosmo och Kevin från P03.
Giffarna började bra men vi kom in i matchen och spelet var helt jämnt under hela matchen.
De tog ledningen men en bit in i andra hade vi ett mönsteranfall som började hos vår målvakt via backlinjen upp på centrala mittfältet och sedan ut på kanten. Fint inlägg som landade vid bortre stolpen och direktskott i mål. Ett mycket fint fotbollsmål! Tyvärr får de göra 2-1 när bollen kommer fram till en helt ren och omarkerad spelare mitt i vårt straffområde. Vi hade just då en period med några som var skadade och vi orkade inte riktigt göra jobbet. Mot slutet tyckte jag vi igen hade en bra period och tog över initiativet och på ytterligare ett fint spel ut på en kant lyckades vi få in kvitteringen. 2-2 slutresultat vilket får anses vara rättvist.
Jättebra match och bra spel på hela planen.